Geachte relatie,

Het voorjaar is begonnen en het is weer tijd om erop uit te gaan met uw caravan. Bij Caravan Centrum Cromvoirt is er hard gewerkt om weer helemaal klaar te zijn voor het nieuwe seizoen. We zijn dealer geworden van Tabbert en Sprite caravans en Swift campers en hebben een geheel nieuwe website.Ook hebben we een mooie collectie occasions. Dus kom voordat u op pad gaat eerst even naar onze showroom.

Met vriendelijke groet,
Caravan Centrum Cromvoirt
Extra korting op Sprite caravans

Een Sprite caravan is een moderne, maar tijdloze verschijning. De 2016 modellen van de Sprite Alpine Sport en Cruzer SR zijn bijna uitverkocht! Kom snel naar onze showroom voor de laatste demo modellen met extra korting.
Tabbert Caravans

Caravan Centrum Cromvoirt is weer officieel Tabbert dealer! De eerste caravans zijn in onze showroom gearriveerd. Tot 14 mei profiteert u van extra introductie korting op deze caravans. Dus kom snel kijken naar de nieuwe Tabbert modellen.
Occasions gevraagd

Uw caravan is extra geld waard. Vanwege een beperkt aanbod occasions krijgt u bij Caravan Centrum Cromvoirt een extra hoge inruilprijs voor uw caravan. Heeft u een gebruikte caravan die u wilt verkopen? Laat het ons weten en vul het formulier in.
Nieuwe oprit

Afgelopen periode hebben we een nieuwe oprit gemaakt. Deze is verplaatst zodat u direct bij onze showroom en werkplaats binnenkomt. En er is voldoende parkeergelegenheid.
Nieuw! Campers bij Caravan Centrum Cromvoirt

Onlangs zijn wij dealer geworden van Swift campers. Deze zijn afkomstig uit de fabrieken van Engelands grootste producent van toercaravans en campers: Swift Group Limited. Bij de vervaardiging van de Swift campers staat veiligheid voorop. Alle Swift modellen voldoen dan ook aan de strenge Europese veiligheidsnormen. Kom ze bewonderen in onze showroom!
Gratis montage bij aankoop van een mover

Het inparkeren van een caravan is niet altijd even gemakkelijk. Met een caravan mover kan uw caravan tot op de centimeter precies verplaatsen. Bij Caravan Centrum Cromvoirt vindt u movers van verschillende merken en in diverse prijsklassen. En als u voor 30 april een mover aanschaft is de montage geheel gratis!
Caravan Centrum Cromvoirt houdt u graag op de hoogte van nieuws en speciale acties.
Wilt u dat liever niet? Meld u dan hier af van onze nieuwsbrief.